Mini Sarhoş Teker Plastik - 2 Adet

33,00 TL + KDV
21,45 TL + KDV
Kategori
Stok Kodu
DGHKNX38
İndirimli Fiyatı
21,45 TL + KDV
Fiyat
33,00 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
39,60 TL
KDV Dahil İndirimli Fiyat
25,74 TL
* 2,69 TL den başlayan taksitlerle!!
Tüm robot kitlerimizde kullandığımız plastik sarhoş tekerlek modelidir.
 
Çizgi izleyen robot ve benzer tüm robot projelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. En uygun fiyatlı sarhoş teker modeli olmasından dolayı adetli olarak almanızı tavsiye etmekteyiz.
 
Bu plastik rulman teker her robot şasesine uygulayabileceğiniz bir özelliğe sahiptir. İsterseniz sıcak silikon isterseniz şasenizi uygun bir şekilde delmeniz yeterli olacaktır. Bu plastik teker, küçük, diferansiyel-sürücü robotlar için ön teker olarak kullanılmaktadır.
 
Tamamen plastik malzemeden yapılmıştır, bu nedenle çok hafiftir. Normal tekerlerden avantajı robot rahatlıkla sağa sola dönebilmekte ve dengesi bozulmamaktadır. Sadece robot şasenize 12 mm delik açıp o deliğe yerleştirmeniz yeterli olacaktır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mini Sarhoş Teker Plastik - 2 Adet Mini Sarhoş Teker Plastik - 2 Adet en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! DGHKNX38
Mini Sarhoş Teker Plastik - 2 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.