Bond Silikon Tekerlek Seti

189,00 TL + KDV
Kategori
Stok Kodu
BND10
Fiyat
189,00 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
226,80 TL
* 23,68 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Hızlı Gönderi
Aynı gün kargo
Türkiye'nin En İyi Robot Tekerlekleriyle Tanışın!
 
Robotzade.com olarak üretimini yaptığımız silikon tekerlekleri mini sumo robot, çizgi izleyen robot ve tüm robot projelerinizde başarı ile kullanabilirsiniz.
 
Robot Yarışmalarında derece alan ekiplerin sırrı olan Bond Silikon Tekerleği sadece Robotzade firması üretip satmaktadır.
 
Not: Türkiye'nin en büyük robot yarışması olan MEB Robot Yarışmasında, Çizgi İzleyen Kategorisinde ilk 3'ü kapatan Giresun ekibi bu tekerlekleri kullanmıştır.
 
Not: ODTÜ Robot Günleri 2019 robot yarışmasında Çizgi İzleyen Kategorisinde ilk 8'i kapatan Kastamonu Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi bu tekerlekleri kullanmıştır.

Not: Avrupa'nın en büyük robot yarışması olan RoboChallenge Romanya'da, Mini Sumo Robot Kategorisinde 1.olan Türk ekip bu tekerlekleri kullanmıştır.

Bu yarışmalar haricinde onlarca yarışmada derece alan ekipler tarafından başarı ile kullanılmaktadır. Dünya'nın ve Türkiye'nin en iyi robot ekipleri Bond Silikon Tekerlekleri kullanıyor!

Sadece silikon lastikleri de satın alabilirsiniz, yukarıdan seçeneklerden seçim yapabilirsiniz
 
Türkiye'de yerli üretimini yaptığımız bu tekerlekler yüksek kalitesiyle ön plana çıkmaktadır.
Cnc tornada üretilen alüminyum jantların iki kenarında bulunan çeperler sayesinde silikon lastikleriniz yarışma esnasında asla janttan çıkmayacaktır.
 
En üst düzeyde sürtünmeye sahiptir, diğer silikon tekerleklerin aksine özel yapısı sayesinde tüm tekerleklerden oldukça yumuşak yüzeye sahiptir.
 
Silikon lastikler Shore 10:A sertliğine sahiptir. Türkiye'de üretilen en yumuşak yüzeye sahip silikon tekerlek modelidir. Özel formülü ile en iyi işçilikle üretilmektedir.
 
Orjinal olmayan silikon tekerlekleri lütfen almayınız, Bond Silikon Tekerlek sadece Robotzade.com tarafından üretilmektedir.
 

Kırmızı, siyah ve yeşil renkleri mevcuttur yukarıdan istediğiniz rengi seçebilirsiniz. Mini sumo robot projelerinde rakiplerinize görünmemek için özellikle siyah rengi tavsiye etmekteyiz.

 
Özellikleri:
  • Orta delik çapı 3mm'dir. (Bütün 12mm ve 16mm motorlar ile uyumludur.)
  • Dış Çap: 30mm'dir. | Genişlik: 23'mm'dir.
  • Teker yumuşaklığı Shore 10:A sertliğe sahiptir.
  • Ağırlık: 23 Gram'dır.
  • Tekerlekler motorlara set içeriğinde yer alan setskur ile bağlanmaktadır.
 Set içeriği:
2 Adet x Silikon Lastik
2 Adet x Alüminyum Jant
2 Adet x Setskur
1 Adet x Alyan 
 
Süper
Tam istediğim yumuşak lik . Süper yol tutumu robotzadeye çok teşekkür ederim
Hakan Durukan | 27/04/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bond Silikon Tekerlek Seti Bond Silikon Tekerlek Seti en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! BND10
Bond Silikon Tekerlek Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.