ÇizgiZade Arduino Robot Kartı

799,00 TL + KDV
Kategori
Stok Kodu
AHJPQRZ9
Fiyat
799,00 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
958,80 TL
* 100,11 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Yerli Üretim ÇizgiZade Arduino Robot Kartı ile Tanışın!
 
2017-2018-2019 Yıllarında birçok robot ekibi bu kartı kullanarak başarılar sağlamıştır, sizde oldukça üst düzey olan bu kartı kullanarak başarılar sağlayabilirsiniz.
 
ÇizgiZade arduino tabanlı bir robot kartıdır. Bu kart başta Profesyonel çizgi izleyen robotlar ve yüksek kaliteli mini sumo robotlar için ekibimiz tarafından özel olarak tasarlanıp üretilmiştir.
 
Bu kart ile yarışmalara yönelik profesyonel çizgi izleyen robot projeleri yapabilirsiniz. Rakiplerinizden her zaman daha iyi olmak istiyorsanız sizinde tercihiniz ÇizgiZade Arduino Robot Kartı olmalıdır.
 
Sizleri başarıya taşıyacak oldukça profesyonel bir karttır. QTR-8A, QTR-8RC veya benzeri kontrast sensörlerini takabilirsiniz. Çizgi izleyen yarışmalarında pistlerdeki kapıları ve duvarları algılaması için gerekli cisim sensörlerini bağlamanız için 3 adet sensör girişi daha bulunmaktadır.
 
Robot yarışmaları, robot projeleri ve robotik eğitimler için oldukça gelişmiş bu kartı kullanarak projelerinize üst düzey bir kalite katabilirsiniz. Kartımızı Arduino Nano Dahil ve Hariç olarak Satın Alabilirsiniz
 
Robot Kartını satın alanlara ücretsiz olarak yarışmalara yönelik üst düzey yazılımlar verilecektir.
 
 


Robot kartımız tüm robot yarışmalarına uygun olarak üretilmiştir, üzerinde yer alan başlatma modülü ile uzaktan durdurma ve başlatma rahatlıkla yapabilirsiniz ek olarak başlatma modülü almanıza gerek yoktur. İsterseniz bu modül yardımıyla kumanda üzerinden robotun hızını, dönüş değerlerini ve tüm taktiklerini ayarlayabilirsiniz. Meb Robot Yarışması ve Tüm Robot Yarışmalarına Birebir Uyumludur.

Robot kartının üstünde bulunan Bluetooth pinleri yardımıyla bluetooth bağlayıp programı revize ederek robotunuzu telefon yada tabletiniz ile haberleştirip robotunuzun tüm kontrolünü, taktik seçimini dönüş değerlerini ve robotun hızı gibi değerleri uzaktan yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler:
  • Yazılım ve programlama: Arduino IDE
  • Girişler: Buton, Kızılötesi Alıcı, Bluetooh, 
  • Çıkışlar: LED, 2 Adet Motor, Portlar, Buzzer
  • Mikrodenetleyici: Arduino Nano(Atmega328)
  • Güç: 2 kanal motor sürücü 4A sürekli / Zorlanmada 6 Amper
  • Çalışma Voltajı: 7-35 Volt Arası
  • Kablosuz Haberleşme: Bluetooth ve Kızılötesi
  • Ölçüler: 59 mm x 39 mm x 16 mm
  • Ağırlık: 29 gr.

 
 
 
Çita Hızlı Çizgi İzleyen Robot Kiti - 6000Rpm
 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ÇizgiZade Arduino Robot Kartı ÇizgiZade Arduino Robot Kartı en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! AHJPQRZ9
ÇizgiZade Arduino Robot Kartı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.