Reprap Ramps 1.4 Yazıcı Kiti

3.217,50 TL + KDV
Stok Kodu
ACHKXY45
Fiyat
3.217,50 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
3.861,00 TL
* 403,15 TL den başlayan taksitlerle!!
Reprap Ramps 1.4 Yazıcı Kiti 
 
RAMPS 1.4 boardu düşük maliyetli küçük bir paket içinde bir RepRap için gerekli tüm elektronik parçalara uyacak şekilde tasarlanmıştır. RAMPS güçlü Arduino MEGA platformu ile bir Arduino Mega arabirimleri genişleme için pin çıkışları vardır. Modüler tasarımı kolay servis, parça değişimi, yükseltme-yetenek ve genişleme için bir Arduino MEGA shieldi step sürücüleri ve ekstruder kontrol elektroniği eklentisi dahildir.
 
Ayrıca Arduino Mega modeli veya benzer pin dizilimine sahip bir çok kart ile beraber kullanılabilir olan Ramps 1.4; shield yapısı sayesinde Arduino Mega'nın direk olarak üzerine oturtularak kullanılabilir.
 
Sistem üzerine 5 adet A4988 Step motor sürücü eklenebileceği gibi (pakete dahildir) 3 adet ısıtıcı çıkışı ve 3 adet limit switch girişi bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak RAMPS uyumlu LCD ekran bağlamak için üzerinde LCD çıkışlıar headerlar vasıtasıyla board üzerine konumlandırlmıştır. 

Board 5 adet step motorun kontrolünü sağlamaktadır. X ekseni için 1, Y Ekseni için 1, Z ekseni için 2 ve Extruder için 2 adet step motor çıkışı sağlamaktadır.

Paket İçeriği:
  • 5 x A4988 Step Motor Sürücü
  • 1 x Arduino Mega (Usb Kablosuyla Beraber)
  • 1 x RepRap Ramps 3D Printer Kontrol Kartı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Reprap Ramps 1.4 Yazıcı Kiti Reprap Ramps 1.4 Yazıcı Kiti en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! ACHKXY45 Reprap Ramps 1.4 Yazıcı Kiti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.