Rapid V2 İleri Seviye Arduino Çizgi İzleyen Robot Kiti

2.800,00 TL + KDV
Stok Kodu
HRXZ2367
Fiyat
2.800,00 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
3.360,00 TL
* 350,84 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
 Yenilenen Yeni Versiyon Rapid V2 Arduino Çizgi İzleyen Robot Kitimizle Tanışın!
 
Tüm robot yarışmaları, proje ödevleri, robotik ve arduino eğitimleri için vazgeçilmez bir robot kitidir.
 
Dünyadaki En Büyük Robotik Festivali olan Robotex International 2022 Antalya'da Türkiye 1'nci si olan Robot Kitidir!
 
MEB 2023 İleri Seviye Çizgi İzleyen Robot Yarışmasına uygundur.
 
Ulusal ve Uluslararası robot yarışmalarına uygundur, kitimizi alan herkese ücretsiz olarak yarışmalara katılabileceğiniz PID programlı yazılım verilecektir.
 
 
Ürünün montaj kılavuzu ve gereken kurulum programları mail olarak sizlere iletilmektedir. (Montajı yaklaşık olarak 50 Dakika Sürmektedir) MEB Robot Yarışması ve diğer Robot Yarışmaları için özel olarak üretilmiştir.
 
Çizgi izleyen robotlarda önemli bir unsur olan ağırlık merkezinin yere yakın olması için, ani hareketlerde ön kaldırmayıp ve robot yarışmalarında rampaları daha rahat tırmanması için robotun motorları ve bataryası gövdenin en arkasına özel olarak yerleştirilmiştir. Bu sayede robotunuzun yol tutuşu daha stabil olacaktır.
 
Robot kartı üzerinde üzerinde bulunan 2'li dip switchler ile yarışmalarda parkur üzerinde pist seçimi yapabilir, robota çalışma öncesi parkur bilgisi gönderip istediğiniz yazılımı anlık seçebilirsiniz. Bu özelliği ile diğer çizgi izleyen robotlardan 1 adım önde olacaksınız!
 
Rapid V2 Arduino Çizgi İzleyen Robot Kitini bluetooth modülü satın alarak telefon yada tabletiniz üzerinden program kısmını revize ederek kontrol edebilirsiniz. Ek olarak robotunuza uzaktan müdahale ederek anlık olarak maksimum hız, ortalama hız, PID vb. gibi değerlerle oynayıp her seferinde robotunuzu bilgisayara bağlamak zahmetinden kurtulup daha hızlı bir şekilde program aşamasında geliştirmeler yapabilirsiniz.
 
 


 
 
 
 

Kit İçeriğinde Bulunan Malzemelerin Genel Özellikleri;
 
Rapid Çizgi İzleyen Kartı: Arduino nano tabanlı üzerine motor sürücüsü takılabilen oldukça pratik bir çizgi izleyen robot kartıdır. Kontrol kartı üzerinde bulunan 2'li dip switchler ile yarışmalarda parkur üzerinde pist seçimi yapabilir, robota çalışma öncesi parkur bilgisi gönderebilirsiniz.
Arduino Nano: Arduino'nun son versiyonu olan geliştirme kartıdır. Dijital G / Ç: 14 adet pin deliği (6 PWM Destekli) Pin Yapısına Sahiptir. Robotun yazılımı bu kartın içerisinde barınmaktadır.
 
TB6612FNG Çift Motor Sürücü Devresi: Toshiba TB6612FNG motor sürücü ile 1.2A devamlı, 3.2A anlık akımla iki DC motor kontrol edebilmektedir. 2 adet dc motora birbirinden bağımsız olarak yön ve hız kontrolü yapabilirsiniz. Bir arduino ile bir araya geldiğinde çizgi izleyen robotlar, rc araçlar, mobil veya otonom robotlar gibi projeler için harika bir platform oluşturur.
 
QTR-8A Kızılötesi Sensör: Orijinal Çizgi izleyen robotlar için tasarlanmış olan bu sensör kartı 1cm arayla yerleştirilmiş 8 IR LED/fototransistör çifti barındırmaktadır. Stabil ve sorunsuz çalıştığı için robotlarda çok fazla tercih edilmektedir. Yarışmalarda hüsrana uğramamak için orijinal olmayan QTR Sensörleri kullanmayınız.
 
12V 2500 Rpm Force-Up Dc Motor: Robot kitimizde 2500 Rpm Hızına sahip redüktörlü motorlar kullanılmıştır. Yarışmalarda derece alan robotların tercihi olan kaliteli bu motorlar ile sizde kaliteli ve iddaalı projeler ortaya koyabilirsiniz. Daha düşük devirdeki motorlar ile yarışmalara katılmanızı tavsiye etmiyoruz.
 
BOND Silikon Tekerlekler: Tekerlek olarak ise yıllardır çizgi izleyen robot projelerinde bir çok ekibin kullandığı yerli üretim silikon tekerlekler tercih edilmiştir. Mükemmel tutunan yüzeyi ile robotunuz pistte savrulmadan yol alacaktır.
 
Robot kitimizi demonte yada montajlı olarak satın alabilirsiniz, kit yanında yarışmalara yönelik PID programlı yazılım ücretsiz olarak verilmektedir, bu yazılımı geliştirip çok daha iyi başarılara sizlerde ulaşabilirsiniz. Sayfanın aşağısında yer alan videodaki robotun hızında ve kalitesinde yazılım gönderilecektir.
 

Rapid Arduino Çizgi İzleyen Robot Kiti Malzeme Listesi Aşağıda Yer Almaktadır; 
    • 1 Adet x Rapid Çizgi İzleyen Robot Kartı (Arduino Nano + TB6612FNG Dahildir)
    • 1 Adet x MZ80 Cisim Sensörü - 80cm Menzilli Kızılötesi Sensör
    • 2 Adet x 12V 2500 Rpm Force-Up Dc Motor (Türkiye'nin En Kaliteli Çizgi İzleyen Motorları)
    • 1 Adet x QTR-8A Kızılötesi Sensör - Analog
    • 2 Adet x Bond Silikon Tekerlek Seti 
    • 2 Adet x 16mm Motor Tutucu Aparat (Özel Üretim)
    • 2 Adet x Plastik Sarhoş Tekerlek
    • 1 Adet x Rapid Çizgi İzleyen Robot Gövdesi
    • 1 Adet x 11.1Volt 300-500mAh arasında Lipo Batarya
    • 1 Adet x Kablo Seti
    • 1 Adet x Sarf Malzeme (Montaj için Somun+Civata vb.)
    Robot Kitinin tüm yedek parçaları stoklarımızda devamlı bulunmaktadır, satış öncesi ve satış sonrası teknik destek ekibimizle sizlere her zaman destek vereceğimizin garantisini veriyoruz.
     
    Robot kitimizle ilgili tüm sorularınızı çekinmeden, bizlere iletişim kısmından ulaşarak sorabilirsiniz.
     
     

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rapid V2 İleri Seviye Arduino Çizgi İzleyen Robot Kiti Rapid V2 İleri Seviye Arduino Çizgi İzleyen Robot Kiti en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! HRXZ2367
Rapid V2 İleri Seviye Arduino Çizgi İzleyen Robot Kiti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.