Mini KK2.15 Uçuş Kontrol Kartı

653,07 TL + KDV
Stok Kodu
ADGJLS48
Fiyat
653,07 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
783,68 TL
* 81,83 TL den başlayan taksitlerle!!
KK2.15 yeni nesil güçlü bir uçuş kontrol kartıdır. KK2.15 multi-rotor tarafından geliştirilmiş bir çok multikopterciye ulaşmış bir karttır.
Sadece uzmanlar için değil hobi uygulamacıları için de kullanımı kolay bir modüldür. Lcd ekran yazılımı kurulumu oldukça kolay ve hızlıdır.Multi-rotor ürünlerinin kurulumu için kart üzerinde model seçimi ve pervane seçimi yaptıktan sonra kalibre olur ve yazılımı kurulur. Olabilecek en hızlı şekilde sizi uçuşa hazırlar.
Kartın yanında bir adet buzzer de gelir. Bu buzzer soketli halde gelir ve kartın üzerindeki soket girişine direk takılabilir. Kart üzerinde bazı güncelleştirmeler yapılmıştır. Daha fazla hassasiyet için voltaj hatlarının yerleri yenilenmiştir.

Uygulama Alanları

  • Multikopterler( Trikopter , quadkopter , hexakopter)

Paket İçeriği

  • 1x KK2.15 mini flight controller
  • 1x buzzer
     

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mini KK2.15 Uçuş Kontrol Kartı Mini KK2.15 Uçuş Kontrol Kartı en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! ADGJLS48 Mini KK2.15 Uçuş Kontrol Kartı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.