DJI

Mavic Pro 4K Drone Mini Combo Set

5.169,49 TL + KDV
Stok Kodu
CEHJMWZ6
Fiyat
5.169,49 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
6.203,39 TL
* 647,74 TL den başlayan taksitlerle!!
DJI Mavic Pro özellikleri ve fiyatı itibariyle dünyanın en büyük drone ve ekipmanları üreticisi DJI'ın şimdiye kadar çıkardığı en küçük drone modelidir.
 
Mavic Pro 4K Drone Mini Combo Set
 
Ürün eksiksiz ve uçuşa hazırdır şekilde gönderilmektedir. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kaydı için teknik ekibimiz sizlere yardımcı olacaktır. Tüm sorularınız için bizlere ulaşabilirsiniz.
 
DJI havadan görüntüleme sistemlerine yeni bir boyut kazandıracak son ürünü DJI Mavic Pro’yu kullanıcıların beğenisine sundu. DJI tarafından özellikleri açıklanan Mavic modeline gelin hep beraber yakından bakalım.
 
GoPro’nun yeni çıkardığı GoPro Karma modeline rakip olarak duyurulan Mavic, boyutlarıyla, uçuş süresi ve son derece kaliteli görüntüleme teknolojileriyle Drone dünyasının kurallarını baştan aşağıya değiştiriyor. 
 
Mavic Pro sırt çantasına dahi sığıyor
DJI Mavic Pro enteresan bir katlanma sistemine sahip ve cihazın iki ön kanadı gövdesine, yan kanatları ise altına doğru katlanıyor. Tıpkı GoPro'nun Karma modeli gibi DJI markalı drone da bir sırt çantasına sığacak büyüklükte olacak. Aynı şekilde pervaneler de kanatlar gibi esnek durumda.

Katlanabilir özelliğine ek olarak, DJI'ın Mavic Pro modeli Karma'dan daha hafif olacak. DJI Mavic Pro yaklaşık 750 gr ağırlığındayken, rakibi Karma 1 kg'dı. Mavic Pro'nun uçuş özellikleri ise geçtiğimiz aylarda çıkan, yine DJI markalı olan Phantom 4'e benziyor ve spor modundayken saatte 40 mil (yaklaşık 65km/s) kadar bir hıza erişebiliyor.
 
Aynı şekilde katlanabilir kontrolcüye sahip olan Mavic Pro, akıllı telefonlarla eşleştirilebiliyor ve 1080p çekimlere de destek veriyor. Tek şarjla yaklaşık 27 dakika batarya ömrü olan cihaz, diğer ufak ama başarısız dronelara pek benzemiyor. Beş kameralı görüntü sistemi, GPS, 4k özelliği, 12 megapiksel kamera da sayabileceğimiz diğer özellikleri arasında.
 
İsteğe göre video çekebilecek
Mavic Pro, 12 megapiksel kamerasıyla saniyede 30 kare hızla 4K video çekimi yapabiliyorken, 1080p videoları ise 96 kare hızında çekebiliyor. Ayrıca ActiveTrack özelliği sayesinde bir bölgeye odaklanarak, sadece oranın kaydını alabiliyorsunuz.
 

 
DJI Mavic Pro 4K Teknik Özellikleri
Kamera: 1/2.3” (CMOS) – Toplam Piksel:12.71 MP
Video Modları: C4K – 4K – 2.7K – FHD – HD
Batarya: 3830 mAh
Ağırlık: 743 gram
Uçuş Süresi: Maksimum 27 dk
GPS: GPS/GLONASS
Maksimum Hız: 65 km (Spor modunda – Rüzgarsız)
Maksimum İrtifa: 5000 metre (Deniz seviyesinden)
Engel Algılayıcı Sensör: 30 metre
Filtre çapı: 82mm
Çalışma Sıcaklığı: 0° – 40° C
Entegre Yazılım: DJI APP

 
 
Set içeriği aşağıda yer almaktadır;
  • DJI Mavic Pro
  • Hard Case Çanta
  • 1+1 Adet Batarya (Toplam 2 Adet)
  • Uzaktan Kumandası
  • 4+2 Pervane
  • Gimbal Koruyucu
  • Şarj Aleti
  • Micro SD Kart (16 GB)
  • Micro USB Kablo
  • RC Kablo (Lightning Konnektör)
  • RC Kablo (Standart USB Konnektör)
  • 2 x RC Kablo Tutucu

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mavic Pro 4K Drone Mini Combo Set Mavic Pro 4K Drone Mini Combo Set en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! CEHJMWZ6
Mavic Pro 4K Drone Mini Combo Set

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.