Lineer Kızak 30mm Lineer Ray SH 30

1.897,50 TL + KDV
Kategori
Stok Kodu
AJLTVZ26
Fiyat
1.897,50 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
2.277,00 TL
* 237,76 TL den başlayan taksitlerle!!
Lineer Kızak 30mm Lineer Ray SH 30
  • 1 Metre Fiyatıdır.
  • Ray Delik Merkez Arası 80 mm'dir.
  • Ray Taban Genişlik 28 mm'dir.
 
Lineer kızak, lineer ray, sertleştirilmiş yüzeyleri rulman hassasiyetinde taşlanarak yataklamaya uygun hale getirilmiştir. Gövdeye bağlantı civata merkez aralıkları sabit olup imbus civata kullanımı için uygundur.
 
Kısa civata kullanım aralıkları her bir civatanın gücüyle çok yüksek bir kesme kuvvetine ulaşarak makinenin gövdesine bağlanır. Kare kesit imalatından dolayı düşey ve yatay esnemeye gayet dayanıklıdır. 4000mm den daha uzun uygulamalarda kama kullanarak veya sadece ağızlar taşlanıp uç uca ekleme yoluyla istenilen hareket mesafesine ulaşılır.
 
Doğrusal bir düzlem üzerinde hareket edilmesini sağlayan ray ve arabalar, Lineer Ray Araba ve Lineer Kızak olarak birbiriyle etkileşimli olarak çalışan iki ayrı makine ekipmanıdır. Lineer araba üzerinde yer alan misket ile, Lineer ray üzerine sabitlenerek hareket sistemini çalıştırır. 

Lineer Kızak Lineer Ray SH Serisi üzerine yerleştirilen Lineer araba ile kolay ve hızlı bir hareket sistemi çalışmaktadır. SH Serisi Lineer Kızak Lineer Ray ihtiyaçlarınızı isterseniz istediğiniz ölçü üzerinden fiyatlandırabiliriz. Lineer Kızak Lineer Ray SH Serisi Online satış imkanı ve taksit seçenekleriyle Robotzade sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lineer Kızak 30mm Lineer Ray SH 30 Lineer Kızak 30mm Lineer Ray SH 30 en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! AJLTVZ26 Lineer Kızak 30mm Lineer Ray SH 30

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.