LilyPad Arduino USB - ATmega 32u4 işlemcili

658,35 TL + KDV
Stok Kodu
EGJRY346
Fiyat
658,35 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
790,02 TL
* 82,49 TL den başlayan taksitlerle!!
LilyPad, dikilebilir ürünler alanında büyük bir kitleye sahip olan oldukça kullanışlı ve çok yönlü bir üründür. Kıyafetlerinize, çanta veya kumaşa, kısaca dikilebilir herhangi bir kumaşa LilyPad dikerek kullanabilirsiniz.
 
Ürün üzerinde Arduino Leonardo ve Micro kartlarında yer alan ATmega32u4 işlemcisi bulunmaktadır ve Arduino bootloaderi yüklüdür. Bu sayede bilgisayara doğrudan USB ile bağlanarak Arduino IDE'si üzerinden programlanabilir. Ayrıca kart üzerinde 1S LiPo batarya bağlantısı için JST soket bulunmaktadır. LiPo batarya, kart üzerinde bulunan şarj devresi sayesinde USB üzerinden şarj edilebilir (kart üzerindeki switch'in CHG konumunda olması gereklidir). ATmega32u4 işlemcisi kullandığından kart, bilgisayara klavye veya fare gibi çevre birimleri olarak tanıtılabilir. LilyPad'in etrafına giriş çıkış pinleri sıralanmış şekildedir. Bu sayede kıyafet ya da kumaşa kolay bir şekilde dikilebilir. Dikim işlemi için iletken iplik kullanılması işleri oldukça kolaylaştıracaktır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
LilyPad Arduino USB - ATmega 32u4 işlemcili LilyPad Arduino USB - ATmega 32u4 işlemcili en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! EGJRY346
LilyPad Arduino USB - ATmega 32u4 işlemcili

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.