Cardboard - Sanal Gerçeklik Gözlüğü - Standart Boy

19,99 TL + KDV
Stok Kodu
AGLMNRX7
Fiyat
19,99 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
23,99 TL
* 2,50 TL den başlayan taksitlerle!!
Akıllı telefonunuzu sanal gerçeklik cihazı olarak kullanın! Yüzlerce oyun ve uygulama sizleri bekliyor. 2 dakika içerisinde kolayca kurulumunu yapıp Sanal Gerçeklik (VR) dünyasına merhaba diyebilirsiniz.

Not: Sanal gerçeklik (VR) uygulamaları Android 4 ve üzeri yüklü cihazlar ile Iphone 4 ve üzeri modeller ile uyumludur.

 
Ürün demonte olarak gönderilmekte olup, çok rahat bir şekilde doğru kısımlardan katlamalar yaparak montajını tamamlayabilirsiniz. Aşağıdaki videodan da detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.


CardBoard aslında oldukça ekonomik bir sanal gerçeklik gözlüğüdür. Android veya iOS ile indirebileceğiniz CardBoard destekleyen uygulamaları indirerek kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar ekranı ikiye bölerek iki ayrı merceğe görüntüyü gönderme prensibi üzerinden çalışmaktadır. 

Büyük Boy: Ekran boyutu 5.2 inch den büyük tüm Android ve İOS telefonlara uyumludur.

Standart Boy: Ekran boyutu 5.2 inch ve daha küçük tüm Android ve İOS telefonlara uyumludur.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cardboard - Sanal Gerçeklik Gözlüğü - Standart Boy Cardboard - Sanal Gerçeklik Gözlüğü - Standart Boy en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! AGLMNRX7
Cardboard - Sanal Gerçeklik Gözlüğü - Standart Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.