Arduino Maker Öğrenci Seti

2.880,41 TL + KDV
Stok Kodu
AHJPSV24
Fiyat
2.880,41 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
3.456,49 TL
* 360,91 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Arduino öğrenmek isteyenler için oluşturulan maker öğrencilere özel bir settir. Okullarda ve eğitimlerde severek kullanılmaktadır.
 
Bu setin içeriği ve eğitim kitapçığı  Robotzade ekibi tarafından özenle hazırlanmıştır. Adetli alımlar için iletişime geçebilirsiniz
 
Sizlerde bu sete sahip olarak maker dünyasına adım atabilirsiniz. Bu seti alan herkese adım adım uygulamalı olan eğitim kitapçığını hediye ediyoruz.
 
Tüketimden üretime geçen bir Türkiye için artık okullarımızda Maker ve Robotik dersleri ön plana çıkmaktadır. Sizlerde bu değişikliğin bir parçası olarak okullarınızda Maker Hareketi ve Robotik Projelerini başlatabilirsiniz. Bu set içerisinde yer alan projeler ile öğrencilerin ufkunu açabilirsiniz aynı zamanda robotik yarışmalara katılarak okulunuzun adını Ulusal ve Uluslararası platformlarda duyurabilirsiniz.
 
Setin içerisinde 11.1V 850mAh Li-Po Pil olduğunu ve tüm projelerinizde bu pile ihtiyacınız olduğunu hatırlatmak isteriz.
 
Arduino Başlangıç Setleri ile Neler Yapabilirsiniz?
  • Robot Projeleri
  • Hareketli Projeler
  • Elektronik Projeler
  • Ev Otomasyon Projeleri
  • Ses Deneyleri, Işık Deneyleri ve bir çok uygulama yapabilirsiniz.
Arduino Setlerimiz ilkokul seviyesinden itibaren başlayıp ortaokul, lise ve üniversite seviyelerinde ki eğitimler için uygundur. 

Arduino Nedir? 
Açık kaynak kodlu birçok uygulama örneği bulunan mikrodenetleyici kartıdır. Arduino ile hayalinizdeki robotik ve elektronik uygulamalarınızı kolayca hayata geçirebilirsiniz. 
Türkiye’de ve tüm dünyadaki öğrenciler, mühendisler, mimarlar, öğretmenler, elektronik ile ilgilenenler ve mucit her bir birey tarafından kullanılan, en hızlı öğrenilen programlama dili ile programlayabileceğiniz bir geliştirme kartıdır.
 
Arduino başlangıç setleri bir çok okulda öğrencilerin eğitiminde kullanılmaktadır, sizlerde okulunuzda bu setler ile eğitim vererek öğrencilerinizin eğitim hayatlarına katkıda bulunabilirsiniz.
Tübitak Fuarlarına Uygun Şekilde faturalı olarak satın alabilirsiniz
 
 
 Set içeriğimiz aşağıda yer almaktadır.
 
No Ürün/Malzeme Adı  Adet
1 Arduino Uno R3 1
2 Orta Boy Breadboard 1
3 Jumper Kablo Seti | E-E / D-E 80 Adet 1
4 Direnç Seti 10 Adet 1
5 5mm Led Seti 15 Adet 1
6 Potansiyometre 3
7 5mm LDR 1
8 Ultrasonik Sensör 1
9 Servo Motor 3
10 2x16 LCD Ekran Mavi Üzerine Beyaz 1
11 9V Pil ve Arduino Klipsi 1
12 Push Buton 2
13 Hc06 Bluetooth 1
14 L298 Motor Sürücü Kartı 1
15 LM35 1
16 5V Buzzer 1
17 Redüktörlü Dc Motor (6V 250Rpm) 4
17 Tekerlek 4
18 Açma Kapama Anahtarı 1
19  Yeni Versiyon 9 Volt Pil 1
20 Ürünler için Takım Çantası 1

hızlı kargo
dün sabah siparis verdim bugün sabah elime ulastı. tesekkürler.
m... b... | 26/07/2018
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arduino Maker Öğrenci Seti Arduino Maker Öğrenci Seti en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! AHJPSV24
Arduino Maker Öğrenci Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.