4WD Mobil Robot Platformu - Mavi

594,00 TL + KDV
Stok Kodu
EFJQTW58
Fiyat
594,00 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
712,80 TL
* 74,43 TL den başlayan taksitlerle!!
4WD Mobil Robot Platformu ile Robotlarınızı Yapmaya Hazır Mısınız?

4WD Mobil Arazi Robot Platformu kendi üzerinde motor ve tekerlekleri bulunan oldukça kullanışlı ve çok yönlü bir robot kitidir. Çok kolay ve kısa bir sürede montajını yapacağınız kit sayesinde çizgi izleyen robot, engelden kaçan robot ve arduino mobil robot gibi genel robot çeşitlerini hayata geçirebilir veya hayalinizdeki robotu bu platform ile rahatlıkla proje olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
 
Hem ilk robotunu yapmak isteyen kullanıcılar hem de çok yönlü bir robot platformu seti arayanlar için oldukça kullanışlı ve ekonomik olacaktır. Özel renkli sert pleksi gövdesi ile tüm projelerinizi bundan sonra severek yapacaksınız.
 
Platform üzerinde 4 adet 6Volt 250Rpm plastik redüktörlü DC motor bulunmaktadır. Bununla beraber motorlar ile tam uyumlu 4 adet de tekerlek yine kit içerisinde yer almaktadır. Platform üzerinde her yöne dönebilen bir adet de sarhoş tekerlek bulunmaktadır. Platform üzerine batarya, sensör, mikrodenetleyici kartı, arduino, motor sürücü gibi elektronik kartlar yerleştirilebilir.
 
Ürün özellikleri:
  • 3mm kalınlıkta sert pleksiden üretilmiştir.
  • Arduino, motor sürücü, sensör ve elektronik devrelerinize uyumludur.
  • Uçtan uca uzunluk: 240mm'dir.
  • Uçtan uca genişlik : 170mm'dir.
  • Toplam montajlı ağırlık: 495Gram'dır.
Ortalama montaj süresi 10-15 Dakika'dır. Montaj için gereken tüm civata, somun ve aparatlar ücretsiz olarak verilmektedir.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
4WD Mobil Robot Platformu - Mavi 4WD Mobil Robot Platformu - Mavi en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! EFJQTW58 4WD Mobil Robot Platformu - Mavi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.