Tübitak 4006 Bilim Fuarı mBot Robot Seti

12.837,00 TL + KDV
Stok Kodu
MRXYZ249
Fiyat
12.837,00 TL + KDV
KDV Dahil Fiyatı
15.404,40 TL
* 1.608,48 TL den başlayan taksitlerle!!
Tübitak 4006 Bilim Fuarları için oluşturmuş olduğumuz mBot Robot Seti
 
mBOT robot kitleri okullarınızda öğrenciler ile birlikte kullanıma uygundur. Düşük fiyatlı, kolay kurulum ve kullanıma sahip, çocuk ve genç yaşta kişiler başta olmak üzere her yaş grubuna hitap ederek ilgisini çeken çok yönlü bir robot setidir.
 
Demonte olarak gönderilen robot kitlerinin montajı oldukça basittir, kit içerisinden çıkan kılavuzlar ile çok kısa bir sürede montajlarını yapabilirsiniz. Montajını tamamladıktan sonra, bilgisayar veya akıllı telefon/tablet ile bağlantı kurularak kontrol edilebilir. Kolay programlama özelliği ile de rahatlıkla dilediğiniz gibi robotunuzu programlayıp, kontrol edebilirsiniz.
 
Unutmayın ki mBot robot kitleri okullarınızda uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yedek parçası bulunan ve teknik desteği olan eğitime yönelik robot kitleridir.
 
Son zamanlarda çocukların gelişiminde ve eğitiminde önemli adımların atıldığı STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) akımı sayesinde çocuklar teknolojiyle de kademeli olarak bilinçli bir şekilde tanışıyor. Bu gelişime katkısı bulunacak çok yararlı ve güzel bir şekilde hazırlanmış olan bu kit çocukların mekanikte ki el becerileri, kontrol ve bilgisayar sistemlerinde tecrübelerinin artmasını sağlayacak ve ufak yaştan itibaren robotik sistemlerin mantığını anlamalarına olanak sağlayacaktır.
 
Tübitak 4006 Bilim Fuarı mBot Robot Seti içeriğimiz aşağıda yer almaktadır;
  • 1 Adet x MakeBlock mBot 2.4G Kiti v1.1 - Mavi
  • 1 Adet x MakeBlock mBot Bluetooth Kiti v1.1 - Mavi
  • 1 Adet x MakeBlock mBot 2.4G Kiti v1.1 - Pembe  (Stok Durumuna Göre Mavi Gönderilebilir)
  • 1 Adet MakeBlock mBot Bluetooth Kiti v1.1 - Pembe  (Stok Durumuna Göre Mavi Gönderilebilir)
  

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tübitak 4006 Bilim Fuarı mBot Robot Seti Tübitak 4006 Bilim Fuarı mBot Robot Seti en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al! MRXYZ249 Tübitak 4006 Bilim Fuarı mBot Robot Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.